Avantajele Stock Graphics si cum il poti cumpara la cel mai bun pret

Avantajele Stock Graphics si cum il poti cumpara la cel mai bun pret

0 Shares
0
0
0

Daca vrei cel mai bun pret pentru acest utilitar iti recomandam pemium SEO accounts. Eu l-am cumparat si are o gramada de tool-uri speciale de seo. In plus am avantajul de a avea un abonament care nu isi modifica pretul pe viata. Dar va trebui sa te grabesti daca vrei sa faci o astfel de achizitie pentru ca pretul creste pe masura ce locurile se ocupa.

Daca esti un artist grafician, un profesionist in marketing sau doar cineva care simte o conexiune spirituala profunda cu imaginile oamenilor care mananca plini de entuziasm salate, cel mai probabil ai nevoie de o baza de date de stocare a fotografiilor pe care sa o poti accesa oricand. Fie ca este vorba despre inspiratie, satira sau doar o simpla referinta, exista, din fericire, din ce in ce mai multe modalitati de a stoca fotografiile fara a fi nevoie sa platesti sume exorbitante in mod repetat. Un astfel de exemplu este Stock-Graphics.

Pentru un proiect web, de cele mai multe ori fotografiile sunt mult mai sugestive decat cuvintele. Tocmai de aceea este foarte important sa folosesti imagini contextuale de calitate inalta. Cine are insa timp sa faca poza perfecta sau sa caute printre mii de poze care apar pe diverse site-uri pentru a o gasi pe cea potrivita?

Pentru a obtine acest lucru cu cea mai mare usurinta, un cont cu acces nelimitat pe viata pe Stock-Graphics.com este cheia. Acest software are disponibil un numar considerabil de poze stocate, peste 12000, iar numarul este in crestere. Pe langa acest lucru, Stock-Graphics are si 2940 de vectori grafici de calitate inalta pe care ii poti descarca.

Marele avantaj al acestui software este ca printr-o singura achizitie poti beneficia de tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti putea realiza proiectul perfect. Ce include acesta?

Acces pe viata la Stock-Graphics.com odata cu crearea contului, licenta gratuita, actualizare permanenta (continutul adaugat va fi intotdeauna innoit, noi poze si vectori de stocare vor fi adaugati zi de zi),  descarcari nelimitate (dupa autentificare, poti descarca absolut orice de pevsite-ul web fara limita de descarcare), numeroase categorii de fotografii stocate (animale, arhitectura si cladiri, arta si divertisment, frumusete si sanatate, afaceri, concepte si idei, elemente de design, ornamente, mancaruri si bauturi, vacante si sarbatori, obiecte izolate, lifestyle, medicina, natura, oameni, tehnologie si multe altele), mii de fisiere vector si numeroase categorii de texturi.

La o privire de ansamblu, gama de imagini oferite de Stock-Graphics este destul de impresionanta. Acesta se concentreaza mai mult pe imaginile abstracte decat pe imaginile standard care au devenit clisee in viata de zi cu zi, iar acesta este un mare avantaj. Acest lucru implica si faptul ca poti lua o imagine de la ei pe care o poti modifica putin si o poti folosi in designul tau astfel incat nimeni nu isi da seama ca inceputurile ei au fost ntr-un spatiu de stocare.

Un aspect negativ, dar nu destul de semnificativ, este acela ca aceeasi imagine o gasesti pe mai multe tipuri de grafica. Acest lucru face uneori ca rasfoirea bibliotecii sa fie un lucru dificil.

0 Shares
You May Also Like