Ce piese importante are un smartphone?

Ce piese importante are un smartphone?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane detin un telefon smart si considera ca practic nu au de ce sa isi faca griji in privinta acestuia. Insa ca orice gadget si acesta poate avea in timp probleme la una sau mai multe piese care-l compun. Este de preferat sa cumparati un smartphone nou care sa nu aiba nevoie de schimbarea imediata a vreunei piese.

Dar nu toti oamenii isi permit achizitionarea unuia nou asa ca apeleaza la numeroase site-uri pe care sunt comercializate telefoane si smartphone-uri second-hand acestea avand marele avantaj ca sunt mult mai ieftine. Bineinteles ca au in acelasi timp un mare dezavantaj acela ca nu se poate preciza cu certitudine cat de uzate sunt piesele din care compus acesta.

Acesta este riscul cumparatorului care va trebui sa mearga pe incredere sperand ca piesele telefonului sunt intr-o stare destul de buna de functionare. In cazul in care veti avea ulterior probleme la componentele telefonului trebuie sa stiti ca exista numeroase magazine online care comercializeaza piese telefoane, componente si accesorii pentru acesta. Unul dintre aceste magazine online este accesoriigsm.ro.

Acesta comercializeaza numeroase piese pentru telefoane atat clasice cat si de ultima generatie cu touchscreen. Aceste piese se gasesc intr-o gama larga acoperind toate modelele de telefoane si smartphone-uri. Preturile acestora sunt foarte avantajoase practic fiind accesibile tuturor clientilor magazinului.

Important este si faptul ca toate comenzile sunt onorate cu promptitudine, componentele si accesoriile comandate ajungand in timp foarte scurt la clienti. Dintre piesele comercializate care sunt foarte apreciate de catre clienti trebuie enumerate cateva foarte importante.

Balamale si arcuri, butoane on/off, buzzer/sonerie, cablu jaf si mt box, casca si difuzor, geam telefon, joystick telefon, mufe incarcare, antena, camera telefon mobil, conector de pe placa, driver/circuit integrat, microfon telefon mobil, placa tastatura interioara, ornament camera, componente carcasa.

Toate aceste componente si piese sunt originale sau compatibile cu absolut toate modelele de telefoane si smartphone-uri existente pe piata. Multe dintre acestea sunt indispensabile telefonului mobil cum ar fi butonul on/off, microfon, placa tastatura interioara, mufe de incarcare, etc.

Bineinteles ca sunt si piese fara de care telefonul poate functiona in conditii optime, acestea tinand mai mult de designul acestuia, cum ar fi ornamentul camerei foto sau unele componente ale carcasei. Dintre aceste componente majoritatea se afla in stoc putand fi achizitionate imediat, dar exista si produse care s-au epuizat fiind necesar un timp putin mai mare de achizitie.

Varietatea de piese disponibile va vor face sa uitati de problemele pe care le are telefonul dumneavoastra. Piesele acestuia vor putea fi schimbate cu unele noi originale sau compatibile. Diferenta dintre acestea este data doar de pret, cele originale fiind ceva mai scumpe.

Multi utilizatori de telefoane second hand apeleaza la accesoriigsm.ro si pentru achizitionarea unor accesorii telefoane cum ar fi, cabluri de date, folii de protectie, hands free, memory usb stick, tastatura telefon, geam de protectie, adaptoare, casti fara fir.

Foarte apreciate sunt si cardurile de memorie sau acumulatorii interni si externi. Nu in ultimul rand sunt foarte apreciate husele de protectie, atat a carcasei, cat si a ecranului.

0 Shares
You May Also Like