Cele mai bune smartphone-uri LG cu Android

Cele mai bune smartphone-uri LG cu Android

0 Shares
0
0
0

LG G5 – LG G5 este flaghip-ul principal al celor de la LG, in anul 2016. Acest smartphone are un ecran de 5.3 inch, construit in tehnologia IPS (in plane switching) si care suporta o rezolutie Quad HD (de 4 ori rezolutia HD, normala). Esti interesat de huse LG pentru smartphone? Intra pe MagazinGsm.ro si vei gasi toate modelele.

Smartphone-ul functioneaza cu ajutorul sistemului de operare Android 6.0 Marshmallow dar are o interfata proprie companiei LG si anume LG UI. Acest telefon, este primul device mobil de la LG in intregime din metal si este disponibil in cateva culori de baza.

Procesorul folosit este unul foarte performant si anume cel mai rapid CPU aflat in productia celor de la Qualcomm, Snapdragon 820 – cu o frecventa de tact de 1.6 Ghz.

Memoria Ram este in cantitate de 4G, iar capacitatea de stocare este de 32 GB (cea interna, onboard). Asa cum probabil va asteptati, bateria de pe acest smartphone se poate inlocui, in buna traditie LG.

Telefonul suporta carduri micro SD si este prevazut cu port infrarosu (IR Blaster). Senzorul principal al camerei foto are nu mai putin de 16 megapixeli, este foarte performant si focalizeaza foarte rapid.

Camera de pe acest smartphone concureaza cei mai performanti senzori ai momentului, de la Apple sau Samsung. Camera secundara are 8 megapixeli si foloseste lentile super-wide, pentru selfie-uri de grup cat mai reusite.

LG V10 – compromis sau pur si simplu excelenta? Pentru a raspunde la aceasta intrebare, putem afirma ca LG V10 este pur si simplu cate putin din ambele.

Ecranul pe care LG V10 il are ca si display secundar, pune la dispozitie shorcut-uri foarte utile, stari de status si poate actiona ca o consola de control pentru alte aplicatii (ca de exemplu cea a camerei).

Acest smartphone are 2 camere frontale pentru selfie: una de tip ultra-wide, pentru selfie-uri mari, de grup, iar cealalta pentru selfie-uri normale. LG V10 functioneaza cu ajutorul sistemului de operare Android 5.1.1 Lollipop, dar foarte curand va primi un update pentru Android 6.0 Marshmallow, dupa cum ne asigura compania.

Procesorul folosit la interior este unul high end si anume Qualcomm Snapdragon 808, un cpu cu 6 core-uri. Memoria Ram este in cantitate de 4 GB, iar capacitatea de stocare interna, de 64 GB. De asemenea, aceasta capacitate poate fi extinsa prin adaugarea unui card.

Display-ul implementat pe acest device, are o diagonala generoasa, de 5.7 inch, construit in tehnologia Quantum IPS+. Acest display afiseaza culorile excelent, fiind capabil de un gamut larg, iar luminozitatea si densitatea pixel per inch, sunt unele de top.

Rezolutia folosita este cea Quad-HD, adica 2560×1440 pixeli reali.

Nexus 5X – acest smartphone a fost lansat cu un an in urma, dar se tine foarte bine. Are un display de 5.2 inch cu rezolutia full HD 1080p, construit in tehnologia IPS. Camera principala este performanta, avand marimea senzorului de 12.5 megapixeli. Telefonul are optiuni extinse de conectivitate, suportand dual band WI-FI in standardele 801.ac si MIMO, Bluetooth 4.2, NFC si GPS cu GLONASS.

0 Shares
You May Also Like