Unde sa iti repari telefonul?

Unde sa iti repari telefonul?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta fiecare dintre noi este detinatorul unui telefon mobil inteligent. Daca in urma cu cativa ani nu toti copiii mergeau la scoala cu telefonul, mai nou acesta este o necesitate chiar si pentru elevi.

Nu de putine ori ei sunt implicati in diferite proiecte scolare si au nevoie sa culeaga anumite informatii de pe internet, si fac asta foarte simplu si rapid deoarece acum toate telefoanele sunt telefoane inteligente, si trebuie doar activata doar conexiunea de date mobile sau activat wifi si deja suntem conectati la internet.

Telefoanele sunt foarte utile de exemplu cand esti intr-un oras nou pentru tine, deoarece prin intermediul internetului mobil poti cauta anumite informatii, de exemplu un numar de taxi, poti iarasi sa cauti obiective turistice pe care le poti vizita si te poti ghida usor datorita hartilor de pe telefonul mobil.

Plus de asta, oriunde mergi cu telefonul mobil poti sa faci o multime de poze pe care mai apoi sa le postezi pe Facebook pentru a le vedea si cei dragi tie, si pentru a impartasi cu ei clipele tale de bucurie.

Dupa cum se vede, sunt foarte multe intrebuintari pe care le poate avea telefonul mobil. Se stie faptul ca preturile acestor telefoane difera foarte mult in functie de producatorul telefonului, de caracteristicile tehnice ale acestuia, de model si de alti factori.

Ei bine, fie ca avem cel mai scump astfel de telefon aparut pe piata, sau un telefon simplu, nu putine sunt cazurile in care aceste telefoane se pot defecta. Cu siguranta atunci cautam un service care se ocupa de reparatii telefoane pentru a ne rezolva problema.

De obicei trebuie sa ne informam inainte de a apela la un astfel de service. Personalul unui service trebuie sa fie calificat in domeniu si cu experienta, si sa lucreze cu aparatura performanta, pentru ca reparatia telefonului sa fie una de calitate.

Oriunde mergi cu telefonul trebuie in primul rand ca acesta sa fie supus unei analize pentru a se detecta cauza care a dus la producerea defectiunii, iar mai apoi sa fii informat despre aceasta. Reprezentantii service-ului trebuie sa te informeze si cat costa componentele inlocuitoare, cat costa reparatia in sine si cat timp dureaza aceasta.

Lucrarea de reparatie trebuie sa inceapa doar in momentul in care iti dai acordul, si in mod normal nu dureaza mai mult de 4 zile. Odata reparat telefonul, acesta trebuie sa fie supus unei serii de teste pentru a se vedea daca functioneaza la parametrii normali.

De regula preturile reparatiilor sunt asemanatoare, nu lucreaza un service cu mult mai scump decat celalalt, dar in mod sigur sunt service-uri care lucreaza mult mai calitativ decat altele.

Este la alegerea fiecaruia unde alege sa isi repare telefonul, dar eu cred ca nu se merita sa alegi cel mai ieftin service deoarece calitatea reparatiei poate sa fie una indoielnica, si cum am mai spus, diferente mari de preturi nu sunt.

Daca apelezi la un service profesionist, in mod evident trebuie sa beneficiezi de o perioada de garantie pentru reparatia efectuata de catre ei, si in mod sigur ei vor lucra cu componente noi si originale.

0 Shares
You May Also Like