La ce trebuie sa fim atenti cand cumparam piese pentru iPhone?

La ce trebuie sa fim atenti cand cumparam piese pentru iPhone?

0 Shares
0
0
0

Desi sunt dispozitive facute sa dureze, la un moment dat tot ne vom confrunta cu unele probleme ale pretiosului nostru iPhone, iar pentru a le rezolva vom avea nevoie de piese de schimb. Cu toate ca avem la dispozitie diverse optiuni de procurare a pieselor pentru iPhone, magazine, service-uri gsm ca sa nu mai vorbim de o gramada de website-uri, alegerea piesei potrivite implica mai multi factori. Totusi la ce ar trebui sa fim atenti?

In primul rand intrebati cat costa, deorece piesele originale vor fi intotdeauna ceva mai scumpe decat cele contrafacute pe care le gasim peste tot. Pretul este un factor decisiv pentru mulți, atunci cand dezbatem problema repararii unui dispozitiv sau folosirea unui upgrade, daca este disponibil. Un magazin de piese de schimb de renume ar trebui sa fie deschis privind costurile acestora.

Un semn ca furnizorul este unul de incredere este lista de preturi afisata on-line pe site-ul lor (vezi: Magazingsm.ro). Cand vine vorba de plata pentru o reparație, preturile vor varia in functie de zona in care locuiti si piata locala, dar preturile nu ar trebui sa difere prea mult.

Mai ieftin nu inseamna intotdeauna mai bun! Vorbim aici despre iPhone. Desi este intotdeauna frumos sa faci o afacere buna, in cazul unei piese de schimb de calitate nu recomandam compromisurile. Daca cineva va ofera piese la preturi care suna prea frumos sa fie adevarat, atunci probabil ca asa si este. Acesta este un semnal ca piesele nu sunt autentice sau de inalta calitate. Piesele contrafacute de pe eBay si Amazon sunt mai ieftine cu un motiv, ele au o rata extrem de mare de a se defecta.

In al doilea rand, calitatea pieselor este foarte importanta. Nu va fie teama sa intrebati compania de reparatii ce fel de piese folosesc sau de unde provin. Cu toate ca puteti gasi piese de calitate, inclusiv eBay si Amazon la un pret mai mare desigur, nu este in mod normal, o pista pe care o firma de renume ar merge.

Furnizorii de piese iPhone, cum ar magazinGSM.ro pun la dispozitia clientilor oferte extraordinare, in funcție de cat de mult comanda. Cu cat comanda mai mult, vor avea parte de discounturi mai mari in contul lor de membri. Furnizorii de pe Amazon si eBay, nu vor face acest lucru fiindca nu au site-ul configurat pentru asta. Orice furnizor de renume ar trebui sa fie mai preocupat de asigurarea unui serviciu de calitate decat de economisirea catorva banuti la un ecran sau vreo la componenta gen, cablu.

Nu in ultimul rand, trebuie sa ne gandim si la garantie. O intrebare fireasca ar trebui sa fie întotdeauna daca furnizorul ofera garantie produsului comercializat. Orice furnizor de incredere ar trebui sa ofere garantie nu numai pieselor, ci si reparatiilor daca se opteaza pentru montarea schimbarea sau inlocuirea piesei.

Produsele achizitionate de pe MagazinGSM.ro beneficiaza de garantia obisnuita oferita de fiecare producator in parte: 12 luni pentru acumulatoare si incarcatoare respective 3 luni pentru consumabile. Bineinteles ca pe site-ul nostru veti gasi si informatiile specifice referiotoare la ceea ce este acoperit prin garantie. Acest lucru este de obicei rezultatul modului in care un furnizor va garanta pentru produsele sale.

De exemplu, MagazinGSM.ro ofera garantie de 3 luni pentru un display, garantia obisnuita stabilita de producatotul acestuia. Acest termen de 3 luni il vom transmite mai departe catre client.

0 Shares
You May Also Like