Cum cauti inelul de logodna potrivit pentru o cerere in casatorie memorabila

0 Shares
0
0
0

Daca ai luat marea decizie de a-i cere partenerei sa isi petreaca restul vietii alaturi de tine, atunci considera ca ai facut primul pas spre fericire. Bineinteles, adevarata munca abia incepe si spun asta pentru ca trebuie sa pregatesti un plan ideal prin care sa faci cererea si totodata sa gasesti o bijuterie pe masura.

Nu te panica insa pentru ca despre cum trebuie sa procedezi legat de alegerea unui inel de logodna vei si instruit pana in cel mai mic detaliu. Ramane insa ca pentru cum o sa procedezi cu cererea sa apelezi la partea ta de creativitate. Fii inventiv si ai in vedere un moment in care sentimentele sa fie la intensitate maxima.

Cum alegi inelul de logodna potrivit?

Haide sa vedem acum cum faci o alegere inspirata vizavi de mult dorita bijuterie, la care parea feminina incepe sa viseze de la varste fragede. Cunosti preferintele iubitei vizavi de aceasta? Ai vreo idee ce pretentii are? Stii ce marime poarta si care este stilul care i se potriveste? Sunt intrebari la care in cele din urma va trebui sa gasesti raspuns.

Dar mai bine este sa iti pastrezi calmul si sa le iei pe toate pe rand. Iata un mini-ghid despre cum poti alege un inel logodna potrivit pentru o cerere in casatorie memorabila.

  • Cu diamant sau fara

Cand spun diamant ma refer nu la simpla piatra pe care multi obisnuiesc sa o ofere, insa care are o calitate inferioara si este si ieftina. Ca sa iti arati pretuirea pentru persoana iubita, ar trebui sa faci sacrificiul si sa ai in vedere un diamant autentic, chiar daca bugeul iti va permite unul de dimensiuni mici sau cu incrustari. Gestul este in primul rand cel care conteaza, iar al tau sigur va fi apreciat.

Ca sa stii sigur ca primesti calitate, ai in vedere actul care certifica autenticitatea diamantului. Spre exemplu, daca faci achizitia din magazinul online de bijuterii diamag.ro, primesti in acest sens certificarea GIA.

  • Din aur clasic, al sau roz

Si in ceea ce priveste metalul trebuie sa faci o alegere. Daca nu ti-a mentionat persoana iubita niciodata nimic legat de asta, poti avea in vedere si celelalte bijuterii pe care le detine pentru a te asigura ca alegi ceea ce trebuie. In orice caz exista o tipologie vizavi de acestea. Aurul galben este varianta preferata in general de cele care se limiteaza la optiunile clasice in materie de bijuterii. Aurul alb este ceva aparte, care aduce un suflu de eleganta, insa aurul roz este cu totul alt ceva. Acesta este considerat a fi emblema modernitatii.

  • Forma diamantului

Si la acest capitol s-ar putea sa intampini dificultati. Cand vei descoperi numeroasele linii de inele, in forme atat de complexe, vei avea tendinta sa devii confuz. Asigura-te ca alegi ceea ce viseaza partenera, fie prin a o intreba direct (desi astfel vei taia din magia momentului), fie prin a ruga una din prietenele ei sa te ajute.

Ai in vedere aceste detalii si cu siguranta inelul ales va fi cel prin care vei face din cererea in casatorie un moment memorabil.

0 Shares
You May Also Like