Ce le oferim celor ce nu avem idee ce își doresc?

0 Shares
0
0
0

Într-o lume perfectă, ai alege cadoul perfect, extrem de personal, profund semnificativ pentru toți cei de pe lista ta. Dar, surpriză, nu trăim în acea lume.

Trăim într-o lume în care copiii se întorc la școală după vacanța de vară și apoi cumva – timpul se contracta si – Sărbătorile de iarnă sunt aici. Și în timp ce te agiți pentru a planifica petrecerea de Crăciun, să decorezi casa, să faci si anu’ asta o fotografie drăguță de familie, să coci cozonacii și să trimiți mesajele de rigoare pentru rudele de la mare distanță, de asemenea, trebuie să cumperi TOATE CADOURILE. Asta înseamnă nu numai să alegi doar ceea ce este potrivit pentru fiecare dintre membrii familiei tale, ci și pentru Secret Santa organizat la serviciu, pentru vecinii tăi, pentru colegul tău preferat, profesorii copilului tău … Sigur știi ce vreau să spun.

Avem insa noroc că, tot în această lume imperfecta, există câteva magazine în care găsești de toate pentru toți la prețuri decente astfel încât găsirea de cadouri perfecte să nu mai reprezinte o durere de cap. Și pentru că sunt sigură că pentru cei dragi știți ce să le oferiți cadou vă invit să parcurgeți o listă cu lucruri pe care le puteți oferi cadou persoanelor cărora nu aveți nici cea mai vagă idee ce le puteți dărui. Deci, să începem:

Cele mai drăguțe recipiente pentru dulciuri de Crăciun. Toată lumea adoră dulciurile de Crăciun, de la prăjiturele pentru Moș Crăciun, până la deserturi elaborate, pregătite în mai multe etape. Sigur veți găsi vreo cutie drăguț decorată cu motive de Crăciun poate chiar și termorezistentă, astfel încât puteți să oferiți ceva cadou jumătate hand-made, jumătate achiziționat. Este un mod dulce de a-ți arăta grija față de ceilalți fără a cheltui o avere.

Banii numerar, card cadou sau voucher valoricDouă lucruri sunt adevărate: este greu să găsești pe cineva care nu apreciază bani în plus drept cadou și este greu să găsești pe cineva care să recunoască că apreciază drept cadou bani în plus. Anul acesta, fii eroul. Orientează-te care sunt magazinele preferate ale celor cărora trebuie să le oferi daruri și în loc să stai ore în șir în fiecare magazin să cauți ceva și să te întrebi continuu dacă îi place sau i se potrivește, mai bine achiziționezi un card cadou sau un voucher valoric (tu alegi suma) și îi dai omului libertatea de a-și cumpăra ceea ce își dorește.

Jocuri pe care toată lumea le iubește. Sărbătorile înseamnă mult timp liber, ceea ce sună minunat până când ești în a treia zi de vreme oribilă, iar mestecatul prea zgomotos al cumnatului tău deja te scoate din sărite. Soluția surprinzătoare? Jocurile . Sunt distragerea perfectă. Căutați jocurile clasice ale copilăriei dumneavoastră și  învățați-i pe copii câteva lucruri despre cum obișnuiați dumneavoastră să vă petreceți timpul înainte să fie toate aceste gadget-uri. Ne mulțumiți mai târziu.

Difuzoare Bluetooth care arată bine. Un difuzor Bluetooth îi permite să se bucure de muzica oricând și oriunde – și arată și bine și necesită puțin spațiu de depozitare. Cumpărături pentru Secret Santa? Terminat!

Bunătăți pentru îngrijirea personală . Cu toții căutăm modalități de a ne îngriji mai bine. Așadar, de ce să nu-i ușurezi treaba prietenei tale care este în căutare de produse de îngrijire cu arome de Crăciun. Spumantul de baie sau bombițele de sare de baie sunt un cadou minunat pentru oricine iubește să petreacă ceva timp în cadă. Puteți chiar să  creați propriile coșulețe de Crăciun cu produse de îngrijire precum săpunuri, loțiuni, machiaje, balsam de buze și tot ce îți mai trece prin cap și știi că își dorește destinatara.

0 Shares
You May Also Like