Cum sa iti amenajezi sala unde va avea loc propria nunta

0 Shares
0
0
0

Un eveniment atat de important ca si nunta, necesita timp de gandire asupra tuturor amanuntelor. Daca nu ai un buget mare si nu vrei sa apelezi la o firma specializata in decor, iti poti amenaja singur sala unde va avea loc propria nunta. Noi iti punem la dispozitie toate produsele de care ai nevoie pentru o petrecere formidabila.

Decorul nuntii va atrage primul atentia, dupa rochia de mireasa si costumul mirelui. Urmat de tipul de marturii ales, apoi vine randul gustarilor. Marturiile pentru nunta sunt accesorii pe care ti le punem la dispozitie, impreuna cu alte ornamente pentru amenajarea salii unde nunta va avea loc.

Totusi, daca nu vrei sa apelezi la o firma specializata in decoruri pentru nunta, trebuie sa stii cum sa amenajezi sala.

  1. Pune la intrare tablite din lemn cu numele vostru si data nuntii. Aceste tablite sunt mereu vazute bine de catre invitati si cu siguranta va fi locul unde se vor face cele mai multe fotografii. De asmenea mai poti agata tablite in forma de sageata pe care sa scrie locul unde este plasat Candy Barul sau un loc special amenajat pentru fotografii.
  2. Pune pe fiecare masa a invitatilor ornamente din lemn in forma de cifre. Acestea sunt prevazute cu bat care poate fi infipt intr-un ghiveci de flori sau intr-o bucata de polistiren.
  3. Pe masa mirilor, adauga cifre albe din lemn care sa indice data cand v-ati casatorit sau cand v-ati cunoscut. Pe langa aceste cifre puteti adauga si cativa porumbei din polistiren sau un ornament din lemn cu scris “Love” (cu poza sau fara).
  4. Pe mesele invitatilor, in dreptul fiecarei familii pune cate un caiet pe care sa-si scrie impresiile despre evenimentul vostru. Aceste caiete vor reprezenta parerea invitatiilor si o amintire placuta pentru toata lumea. Invitatii vor fi incantati de aceasta idee inedita.
  5. Adauga ornamente din plastic de tip Mire si Mireasa pe fiecare tava din Candy Bar.
  6. Achizitioneaza o masuta din plastic cu Mire si Mireasa, apoi pune-ti pe ea prajiturelele preferate. Invitatii vor stii care sunt preferintele voastre si cu siguranta vor gusta din preparatele speciale.
  7. Amenajeaza un spatiu despre voi, unde sa pui un ornament nunta in forma de copac alb, din plastic, pe care sa-l umpleti cu pozele pe care le aveti impreuna.
  8. Pune prajiturile pe suporturi etajate. Iti punem la dispozitie suporturi din metal, albe, care se vor integra perfect in decorul salii.
  9. Pe masa Candy Barului adauga si un ornament din lemn cu scrisul “Sweets”.
  10. Pune pe masa invitatilor cate un carusel muzical din lemn sau doar pe mesele persoanelor apropiate.

Daca vei achizitiona toate acestea, cu siguranta te vei gandi: ce o sa fac cu ele dupa ce s-a incheiat nunta? In primul rand nu trebuie sa achizitionezi produse in numar mare, adica pentru fiecare masa sau pentru fiecare invitat.

Cele pentru invitati vor fi ale lor, iar cele ce vor fi pe cateva mese vor ramane ale voastre. In al doilea rand, toate acestea fac parte din frumoasa amintire a nuntii, pe care cu totii ne dorim sa o pastram vie.

0 Shares
You May Also Like