Despre marketingul online si optimizarea seo

Despre marketingul online si optimizarea seo

0 Shares
0
0
0

Pe masura ce Internetul a devenit popular, oamenii si-au dat seama ca era o platforma de marketing incredibil de ieftina. Comparati pretul spamului (practic gratuit) la corespondenta directa (~ $ 1 fiecare).

Spamul iti umple casuta postala si iti pierde timpul dar inca mai este folosit. Pentru a aplica doar tehnici de seo bune va recomandam http://danbradu.com/optimizare-seo-bucuresti/.

Sistemele de cautare a informatiilor (motoarele de cautare) trebuie, de asemenea, sa evite tehnicile de marketing agresive pentru a-si pastra relevanta rezultatelor cautarii. Motoarele de cautare isi gestioneaza problemele desemnate ca spam, dar problema este ca trebuie sa isi imbunatateasca algoritmii.

Este sarcina motoarelor de cautare sa filtreze raspunsurile pentru a gasi si a reveni la rezultate relevante.

Intotdeauna va fi cineva care incearca sa faca un seo rapid. Cine poate da vina pe unii comercianti pentru ca incearca sa gaseasca gauri in sistemele de cautare.

Desi nu-mi place sa citez o sursa pe care nu mi-o amintesc, am citit odata ca unul din trei oameni considera ca rezultatul cautarii de la inceput este cel mai relevant document referitor la cautarea lor. Imaginati-va puterea asociata cu faptul ca oamenii va gasesc in top. Indiferent ce vand, cineva cumpara!

Uneori ti se intampla lucruri bune si uneori concurenta are noroc. In general, cu cat lucrati mai greu si cu cat este mai original si mai util site-ul dvs., cu atat mai des veti avea noroc.

Atat de usor este sa obtineti informatii sindicalizate cu informatii interesante si unice, este mult mai greu sa obtineti sindicalizarea cu idei comerciale, in special daca site-ul nu adauga o valoare semnificativa unei tranzactii. Adesea, legaturile asociate cu site-urile comerciale sunt parteneriate de afaceri.

In functie de abilitatile, defectele si modelul dvs. de afaceri, uneori este mai bine sa faceti  un singur site si apoi sa vindeti lucruri pe altul sau sa adaugati elemente comerciale pe site dupa ce a castigat notorietate si incredere. Fara a va cunoaste, este greu sa va sfatuim pe ce drum sa o luati, dar daca construiti valoare inainte de a incerca sa extrageti profituri, veti face mai bine decat daca o veti face invers.

Daca site-ul a fost vazut ca fiind concentrat pe cautare si ati scris o carte electronica sau o carte despre cautarea in functie de putere, ar fi mult mai usor pentru voi sa obtineti legaturi decat sa rulati un site despre SEO. Din multe motive, conceptul de SEO este urat in multe cercuri. Conceptul de cautare este mult mai usor de legat de utilizatori.

Uneori, prin largirea, micsorarea sau schimbarea subiectului devine mult mai usor pentru oameni sa faca referire a voi.

Pe masura ce Web-ul a crescut, continutul a crescut mai repede decat tehnologia a facut-o. Natura primitiva a motoarelor de cautare a promovat crearea de continut, dar nu crearea de continut de calitate. Motoarele de cautare au trebuit sa se bazeze pe documentel proprii pentru a-si declara scopul. Majoritatea motoarelor de cautare timpurii nu au folosit nici macar intregul continut al paginii, bazandu-se in schimb pe titlul paginii si numele documentului pentru a se potrivi cu rezultatele. Apoi au venit meta-etichetele.

0 Shares
You May Also Like