Ecran defect pentru iPhone 8

0 Shares
0
0
0

iPhone 8 este unul dintre cele mai performante dispozitive de pe piata la ora actuala, insa trebuie mentionat faptul ca desi este un smartphone care dispune de specificatii tehnice notabile si care are un pret foarte mare, poate intampina tot felul de probleme de functionare.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca aceste dispozitive pot avea probleme cu ecranul, iar acestea pot fi probleme legate de partea software, dar exista si probleme legate de partea hardware.

In continuare vom vedea care sunt situatiile neplacute cu care se pot confrunta persoanele care detin un asemenea model de smartphone de la Apple. Deasemenea, vom vedea si care sunt cele mai indicate solutii pentru remedierea problemelor.

Ecranul iPhone 8 nu functioneaza, ramane neagra chiar daca telefonul este pornit.

Asta inseamna ca modelul iPhone 8 nu este total mort, dar probabil ca ecranul este. Daca sunteti sigur ca dispozitivul nu a suferit nici o deteriorare fizica si nici nu a fost expus la apa, exista o sansa sa fiti capabili sa remediati problema rezolvand probleme de baza.

Faceti o resetare tare

Primul pas de depanare pe care trebuie sa-l faceti este sa vedeti daca resetarea hard va clarifica o posibila eroare software. Daca nu ati incercat inca, iata cum se face:

 • Apasati butoanele Home si Power / Sleep impreuna.
 • Asteptati pana cand pe ecran apare sigla Apple.
 • Dupa ce apare sigla Apple, eliberati butoanele pentru a permite telefonului sa reporneasca.
 • Efectuati o resetare din fabrica prin iTunes

Urmatorul pas logic de depanare pe care il puteti incerca este sa utilizati iTunes pentru a sterge telefonul prin resetarea din fabrica. Aceasta este cea mai importanta misiune pe care o puteti face in acest caz. Iata cum se face:

 • In computer, asigurati-va ca iTunes este actualizat.
 • Conectati dispozitivul iPhone la computer cu ajutorul cablului de iluminare livrat impreuna cu dispozitivul.
 • Daca un mesaj solicita codul de acces al dispozitivului sau pentru a avea incredere in acest computer, urmati pasii de pe ecran.
 • Selectati iPhone-ul cand apare in iTunes.
 • Odata ce iTunes detecteaza telefonul, accesati fila Rezumat, faceti clic pe si faceti clic pe butonul Restore iPhone.
 • Faceti clic pe Restaurare pentru a confirma actiunea.
 • Asteptati ca iPhone-ul sa restabileasca telefonul si sa se reporneasca. Telefonul dvs. ar trebui sa fie la fel de bun ca unul nou. Daca problema este cauzata de o eroare de software necunoscuta, ecranul va functiona din nou in mod normal pana acum.

In cazul in care ecranul telefonului ramane neagra dupa efectuarea celor doua proceduri de mai sus, puteti presupune ca ecranul a functionat defectuos. Va sugeram sa utilizati garantia aparatului pentru a beneficia de o reparatie gratuita sau pentru a va fi inlocuit telefonul.

Ei bine, exista si situatii in care ecranul a functionat perfect, insa in urma unui impact, display-ul a cedat iar acum este necesar un display iPhone 8 nou.

In cazul acestei variante, ideal ar fi ca persoana care are ecranul iPhone-lui 8 crapat, sa aiba telefonul asigurat, pentru ca un display iPhone 8 este destul de scump.

0 Shares
You May Also Like