La ce se folosesc cuvele de plastic in gospodarie?

Leave a comment

Oamenii care locuiesc in mediul rural, cu siguranta in gospodaria lor folosesc cuve plastic, iar in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea si care sunt motivele pentru care au nevoie de acestea.

Cei care locuiesc la casa, in mediul rural si care au animale in gospodarie, pot sa foloseasca aceste cuve din plastic pentru depozitarea hranei pentru animale. Intr-o cuva din plastic de exemplu poate fi pastrata mancarea pentru gaini de exemplu. In alta cuva din plastic poate fi depozitata mancarea pentru alte animale, iar exemplele pot continua.

Tot pentru cei care locuiesc in mediul rural, cuva din plastic poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru depozitarea cerealelor. In aceste cuve se poate pastra porumbul care urmeaza sa fie hrana pentru animale, graul, orzul sau secara.

In interiorul acestor cuve din plastic pot sa fie depozitate chiar si fructele (mere, pere, caise, piersici, prune, si alte fructe). Fructele respective pot fi pastrate in aceste cuve din plastic acasa, pentru a fi consumate, sau pot fi transportate la piata sau la supermarket pentru a fi vandute.

Deasemenea, mentionam faptul ca in interiorul acestor cuve din plastic pot sa fie depozitate sau transportate si diferite legume precum rosii, castraveti, ardei, usturoi, ceapa, ridichi, etc.

Asadar, dupa cum se poate vedea, cuvele din plastic sunt extrem de importante pentru cei care locuiesc in mediul rural si care fie se ocupa de agricultura, fie se ocupa de cresterea animalelor.

Sunt folosite aceste cuve din plastic deoarece sunt realizate din materiale plastice foarte rezistente, care se pot stivui si se pot aseza usor pe palet, reprezentand o solutie ideala pentru depozitare si transport.

MaxiLog® 1200 X 1000 X 760MM este o asemenea cuva din plastic care poate face fata cu succes cerintelor dintr-o gospodarie, asa ca in cele ce urmeaza vom vedea care sunt caracteristicile acesteia:

Greutate si volum

  • Lungime: 1200;
  • Latime: 1000;
  • Inaltime: 760;
  • Lungime interioara: 1120;
  • Latime interioara: 920;
  • Inaltime interioara: 600;
  • Volum util: 610;
  • Greutate neta in kilograme: 32.4;
  • Material: HDPE.

In ceea ce priveste detaliile de ambalare, mentionam faptul ca pe un palet vor incape 4 astfel de cuve din plastic, iar dimensiunile paletului sunt urmatoarele: 1200 x 1000 x 2254. Este important ca agricultorii sa cunoasca aceste detalii pentru a putea face un calcul privind cuvele din plastic necesare pentru depozitarea sau pentru transportul fructelor sau a legumelor.

In ceea ce priveste baza acestui tip de cuve din plastic, aceasta este solida, iar cuvele sunt prevazute cu capace din plastic de tipul “Yes 4410”.

Cuvele de acest tip nu sunt prevazute cu usi de acces pe laturile lungi, si nu sunt prevazute nici cu usi de acces pe laturile scurte.

Dan Bradu seo

Asadar, dupa cum se poate observa, agricultorii si fermierii au nevoie de solutii inteligente de depozitare, iar cuvele din plastic printre care si modelul anterior prezentat poate reprezenta solutia ideala pentru acestia. Aceste cuve din plastic sunt folosite insa si in cadrul diferitelor fabricute pentru a depozita materia prima sau produsele finite.

Leave a Reply