Functionalitatea sistemelor de management al depozitelor

Leave a comment
pureshapes.ro

Nu toate solutiile de warehouse management sunt create egale! WMS-ul ideal te ajuta sa economisesti timp si bani si, ca rezultat final, creste gradul de satisfactie al clientilor afacerii tale.
Cheia in alegerea WMS-ului perfect pentru business-ul tau este maximizarea serviciilor orientate catre clienti si a satisfactiei acestora.
Un software pentru managementul depozitului, asa cum este solutia Crosspoint WMS de la Pointlogistix.ro, va oferi o imbunatatire simtitoare in ceea ce priveste serviciile adresate clientilor si va avea ca rezultat o mai mare satisfactie a acestora si un profit mai mare, ca atare, pentru companie.
Lipsa unui WMS bun inseamna sa treci prin stradanii constante pentru a mentine o baza stabila de clienti.
Asadar, care este prima calitate la care ar trebui sa fii atent atunci cand vine vorba despre sisteme de management al depozitului? Ei bine, functionalitatea este calitatea elementara a unui astfel de sistem!
Cum traducem aceasta notiune in practica?
Primul lucru pe care trebuie sa il inveti cu privire la o solutie WMS este ce anume poate face pentru compania ta. Prima intrebare pe care va trebui sa ti-o adresezi atunci cand analizezi o anumita solutie software WMS este daca aceasta iti va putea eficientiza procesele de busines!
Spre exemplu, daca firma pe care o conduci are o problema in a masura productivitatea angajatilor sai, o solutie WMS buna te va ajuta in acest sens. Ea va urmari task-urile unui angajat (si unde a executat aceste task-uri), oferindu-ti vizibilitate directa asupra eficientei personalului.

Functionalitate si functii

Majoritatea utilizatorilor de sisteme WMS isi doresc o varianta personalizata a unui WMS standard, care sa le ofere toate functiile de care au nevoie pentru afacerea lor, fara sa fie necesar sa plateasca o solutie personala.
Marele avantaj al sistemului modular al unui WMS precum Crosspoint WMS, este acela ca iti permite sa selectezi setarile si functiile de care ai nevoie.
Un WMS modern are o structura modulara in care functionalitatea individuala este impartita in trei grupe: functionalitatea elementara, functionalitatea aditionala si modulele de extindere. In acest fel, iti vei putea instala numai modulele de care ai nevoie pentru business-ul tau si nu intregul sistem. Daca in viitor vei avea nevoie sa extinzi functionalitatea sistemului in asa fel incat acesta sa sustina noi task-uri, poti adauga efectiv la sistemul existent modulele necesare si sa le activezi.
Un WMS standard are toate functiile necesare pentru gestionarea si optimizarea sistemelor interne ale unui depozit, insa va trebui sa identifici nevoile efective ale afacerii tale si sa eficientizezi modul in care folosesti resursele in beneficiul acesteia.
Exista extrem de multe moduri in care un WMS te poate ajuta sa faci mai multe cu mai putine resurse.
Concluzia pe care trebuie sa o retii aici, insa, este ca un WMS bun maximizeaza lucrurile pe care le poti face pentru tine, reducand la minim munca pe care trebuie sa o depui.
Pe scurt, solutia WMS pe care o ai in vedere face mai mult cu mai putin? Atunci e posibil sa ai in fata un candidat bun pentru viitorul companiei tale!

Leave a Reply