Care este legatura dintre intuitie si pariuri sportive ?

Leave a comment

Febra pariurilor ‘’afecteaza’’ un numar tot mai mare de oameni . Stiati ca anual romanii cheltuie 150 de milioane de euro numai pe pariuri sportive pe fotbal si tenis ? Deasemenea , pariurile online sunt intr-o ascensiune continua in tara noastra .

Tu stii cum sa pariezi online ? Daca nu stii cum sa pariezi online te invit sa accesezi E-pariuri.ro . Acest site iti pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie pentru a plasa pariuri cat mai inteligente .

Un forum dedicat pariorilor , clasamente actualizate in fiecare moment , cele mai bune analize ale cotelor , scoruri si meciuri live , informatii despre cele mai bune case de pariuri online dar si terestre . O multime de sectiuni pentru toti cei care iubesc pariurile . In plus , mai exista o sectiune dedicata pariurilor zilei si o alta in care este publicat biletul zilei , acea selectie a celor mai bine cotate evenimente sportive ale zilei .

pureshapes.ro

La inceput , orice parior , impins de la spate de dorinta de a castiga multi bani , pariaza haotic . Din dorinta de a obtine castiguri rapide orice parior incepator face o multime de greseli . Ca si in orice alta activitate , si in lumea pariurilor exista perioade bune si perioade proaste . Chiar si pariorii profesionisti inregistreaza pierderi .

Abilitatile tale personale , calmul , cumpatul si rabdarea , joaca un rol foarte important in ameliorarea situatiilor de criza . Pe de alta parte , cu cat muncesti mai mult cu atat cresc sansele tale de castig . Trebuie sa te axezi foarte mult pe analiza jocurilor pe care vrei sa mizezi . O sa vezi ca in timp o sa ajungi sa detii o multime de informatii care te vor ajuta foarte mult .

Deasemenea trebuie sa analizezi metodele de pariere . Pe internet se gasesc o multime de metode , despre care se spune ca sunt 100% sigure . Ei bine , nu este chia asa . Practicand ajungi sa inveti , numai aplicand metodele care ti se par interesante o sa ajungi sa descoperi care dintre acestea sunt reale .

Scopul principal al oricarui jucator adevarat de pariuri este sa intre in clubul select al jucatorilor care castiga in mod constant . Este adevarat ca potrivit statisticilor numai 1% din totalul jucatorilor inregistreaza castiguri constante . Asta poate sa te faca sa intelegi ca a juca la pariuri este o meserie nu o placere , desigur , in cazul in care chiar vrei sa castigi .

Dan Bradu seo

Si acum probabil te intrebi ce rol are intuitia in toata aceasta poveste ? Ei bine , probabil , de-a lungul vietii te-ai confruntat cu situatii in care intuitia ta a jucat un rol determinant .

O sa vezi ca odata ce incepi sa acumulezi experienta in domeniu si intuitia ta va incepe sa dea roade .

Pariorii profesionisti declara ca intuitia este singura arma cu care un parior poate juca de la egal la egal cu casele de pariuri . Este important sa constientizezi ca , casele de pariuri sunt capabile sa iti intuiasca fiecare miscare . Tocmai de aceea intuitia este singuril aspect pe care acestia nu il pot intui .

Iti doresc mult noroc si o intuitie foarte buna in alegerea pariurilor castigatoare !

Leave a Reply