Early-Upgrade – planurile pentru abonamentul telefonului mobil si separarea faptelor de marketing

Leave a comment
Dan Bradu seo

In aceasta perioada de boom tehnologic, cu producatori precum Samsung si Apple care lanseaza noi modele an de an, ne dorim cu totii cele mai noi si cele mai bune smartphone-uri pe care le pot cumpara buzunarele noastre. Daca te interesaza reparatii telefoane HTC, intra pe Service-Gsm.ro.

Furnizorii de telefonie mobila sunt entuziasmati sa ne dea ceea ce credem ca vrem, transformand toata aceasta afacere intr-un profit ordonat si destul de sigur, iar companiile precum Verizon si AT & T isi comercializeaza toate planurile de upgradare timpurie cat mai din timp posibil. Dar sunt aceste planuri tot ce speram sa fie? Am disecat detaliile din fiecare optiune de upgrade rapid pe piata, pentru a afla.

Ce sunt planurile de upgrade timpuriu?

Cei mai buni furnizori de telefonie mobila ofera trei tipuri diferite de planuri: planuri de contracte, planuri preplatite si planuri de actualizare timpurie.

Planurile de contract va blocheaza in serviciu cu un furnizor dat, timp de doi ani. In schimbul promisiunii de a ramane la acel furnizor, obtineti reduceri uriase la pretul de vanzare cu amanuntul al smartphone-urilor de top, de la 600 $ sau 700 $ pana la doar 200 $ sau 300 $. Atunci cand producatorii de smartphone-uri publica preturile celor mai noi flagship-uri, acestia folosesc de obicei aceste preturi mai mici, “subventionate”.

Platile preplatite / fara contracte nu va blocheaza in contracte pe doi ani, astfel incat puteti trece la un furnizor diferit ori de cate ori doriti. Cu toate acestea, nu obtineti ratele de telefon subventionate cu aceste planuri, deci va trebui sa platiti pretul integral, de vanzare cu amanuntul al noului dvs. telefon.

Planurile de actualizare timpurie impart diferenta dintre contract si preplatit. In loc sa platiti pentru telefon pretul total, puteti imparti platile in decurs de doi ani. Dupa ce o anumita suma a telefonului este platita intre 50% si 75% din costul total, in functie de operatorul de transport, il puteti tranzactiona pentru un nou telefon si repetati procesul. Inca mai trebuie sa platiti o taxa lunara de linie, dar care este de obicei mai mica decat rata lunara a unui plan contractual.

Planurile de upgrade rapide suna, la inceput, ca o mare afacere: nu trebuie sa platiti un telefon complet inainte de a trece la urmatorul, iar costul facturii lunare se reduce, desi nu include costul telefonului. Deci, care este „smecheria”?

Contract versus early upgrade.

pureshapes.ro

Nu este nici o “smecherie” din nefericire, pentru ca de obicei, veti ajunge sa platiti mai mult pentru un plan de actualizare timpuriu decat ati plati la un plan de contract echivalent, odata ce ati luat in calcul costul lunar al telefonului. La urma urmei, daca nu s-ar intampla acest lucru, transportatorii nu ar oferi planuri de upgrade-uri timpurii ca si optiune in ofertele lor. Intrebarea care se pune in mod inevitabil este aceasta: cu cat sunteti dispus sa platiti (mai mult) pentru abilitatea de a obtine un nou telefon in fiecare an?

Leave a Reply