Cele mai cautate specii pentru bradul de Craciun

Leave a comment
pureshapes.ro

Cu siguranta, inca de pe la inceputul lunii decembrie te gandesti la cumpararea bradului de Craciun, mai ales in conditiile in care in familia ta se regaseste unul sau mai multi copii micuti.

Este si normal sa te gandesti sa iti indrepti atentia cat mai repede spre brazi de Craciun, pentru ca bradul de Craciun, alaturi de cadorurile de sub brad din ziua de Craciun, reprezinta pentru cei mici, cea mai frumoasa bucurie a iernii.

Trucuri sau sfaturi prin care sa iti alegi bradul ideal pentru Craciun

Tocmai de aceea ar trebui sa cunosti cateva trucuri sau sfaturi prin care sa iti alegi bradul ideal pentru Craciun. In cazul in care ai de gand sa optezi pentru brad natural, acesta cu siguranta iti va umple casa cu mirosul Craciunului.

Ai putea sa iti indrepti atentia spre molid, care este un brad traditional ce are ramurile foarte vezi si fine in acelasi timp. Acele molidului sunt ascutite si rare, iar acesta are un parfum puternic de rasina, si nici nu are un pret foarte mare. Din pacate, molidul are si un mare dezavantaj, si anume fapul ca acele ii cad prea repede.

Ideea de a opta pentru un Nordmann ar fi una mai stralucita decat ideea de a opta pentru un molid, iar acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta specie de brad este mai stufoasa, iar culoarea sa in general, este de un verde mai inchis decat culoarea molidului.

Cele mai cautate specii pentru bradul de Craciun

Avantajul acestei specii de brad este acela ca abia dupa doua luni de la taiere isi pierde acele, insa din pacare acest tip de brad nu are un miros la fel de puternic precum molidul, si este si mai scump.

Ai putea sa iti mai indrepti atentia si spre alte specii diferite de brad, cum ar fi Nobilis de exemplu, care este bradul argintiu si stufos, care in anumite momente are reflexii albastre.

Deasemenea, ai mai putea sa iti indrepti atentia si spre specia Pungens, care este tot un brad argintiu, usor albastru, si care are acele foarte ascutite.

Si aceste doua specii de brad amintite anterior, au avantajul faptului de a nu-si pierde foarte repede acele, insa au si dezavantajul faptului ca sunt destul de costisitoare.

Vrei sa cumperi un brad de Craciun pentru casa ta?

Asadar, dupa cum se poate observa, in momentul in care vrei sa cumperi un brad de Craciun pentru casa ta, ai posibilitatea de a opta si pentru o varianta mai ieftina precum molidul, dar si pentru o varianta mai scumpa si mai eleganta precum celelalte specii de brad amintite in articol.

In cazul in care optezi pentru molid, atunci trebuie sa il cumperi cu aproximativ una sau doua zile inainte de Ajunul Craciunului, pentru ca pe ziua de Craciun, acesta sa nu inceapa sa se scuture.

Indiferent de ce tip de brad alegi pentru acasa, in mod evident, copilasii tai se vor bucura foarte mult cand il vor vedea acasa, mai ales in momentul in care vei incepe alaturi de ei impodobitul bradului, cu cele mai frumoase globuri, cu cea mai frumoasa instalatie pentru brad, si nu in ultimul rand, cu bomboanele de pom.

Leave a Reply