Ce defectiuni pot genera probleme grave iPhone-ului?

Ce defectiuni pot genera probleme grave iPhone-ului?

3 Shares
0
0
3

Iata cateva dintre problemele des intalnite la un iPhone 6S Plus care solicita reparatii iPhone Bucuresti – probleme audio legate de difuzor, inregistrare video, persoana apelata aude zgomote parazite sau difuzorul nu se mai aude deloc, microfonul poate avea un nivel destul de scazut, nu se aude deloc in handsfree, bateria nu se mai poate incarca prin adaptorul USB, telefonul indica baterie descarcata si nu mai raspunde la comenzi, autonomia scazuta a bateriei este o alta problema des intalnita mai ales la telefoanele cu numeroase aplicatii, telefonul nu porneste deloc sau porneste doar conectat la o sursa de curent, dupa 20 de minute de incarcare indicatorul bateriei nu afiseaza un progres al incarcarii.

O alta problema este cea reprezentata de display-ul iPhone 6S Plus, care poate avea diverse probleme. O problema destul de intalnita este cea reprezentata de pixelii morti sau prea luminosi sau aparitia unor linii pe display. Sectiuni din display nu sunt afisate. Display-ul nu functioneaza in modul landscape.

Display-ul nu mai poate fi iluminat deloc sau este un nivel slab de luminozitate. Senzorul de lumina ambientala nu functioneaza. Display-ul devine alb complet. Dupa finalizarea unui apel, display-ul nu se mai aprinde. Display-ul nu se blocheaza sau nu se stinge dupa acceptarea unui apel. Touchscreen-ul nu raspunde la comenzi si nu functioneaza multi-touch.

O problema destul de intalnita este nivelul semnalului care este destul de slab si nu se modifica indiferent de locatie. Profilul „avion” nu se poate activa si apare un mesaj „no service” in coltul din stanga sus. Numeroase probleme sunt legate de afisarea retelelor wireless. Nu se activeaza modulul wireless sau uneori nu se activeaza modulul bluetooth. De multe ori telefonul nu e recunoscut de iTunes pe un sistem Mac.

Telefonul nu poate recunoaste de iTunes pe un sistem Windows. La conectare telefonul afiseaza Apple logo. Butoanele telefonului se pot bloca destul de des datorita utilizarii intensive a acestora. Dintre acestea iese in evidenta butonul Home nu functioneaza deloc sau functioneaza deloc sau cu intarziere foarte mare.

Probleme destul de mari pot aparea si in cazul camerei care nu mai functioneaza sau se manifesta ca si cum ar fi acoperita lentila. Camera nu mai focalizeaza imaginea, iar aplicatia pentru camera nu mai exista. Accesoriile reprezinta componente importante pentru un telefon mobil, din aceasta cauza sunt foarte folosite de catre utilizatori. Dintre acestea, as aminti problemele detinute de handsfree care nu functioneaza corespunzator si cele legate bluetooth. In situatia din urma,  handsfree-ul nu se poate conecta pe bluetooth.

Toate aceste defectiuni pot genera o problema destul de grava asupra telefonului mobil, de aceea este foarte important sa avem grija cu absolut toate componentele acestuia.

De cele mai multe ori tratam telefonul fara prea multa grija, reusind sa-i agravam problemele. Bineinteles ca pot exista si probleme de fabricatie sau care se produc din cauze naturale, dar foarte multe dintre acestea sunt produse datorita neglijentei posesorilor.

Nu incercati sa le reparati singuri, ci cautati un service autorizat iPhone care va rezolva toate problemele existente. Astfel riscul este sa pierdeti garantia sau sa platiti o suma mult mai mare pentru o reparatie serioasa.

3 Shares
You May Also Like