Ce sunt navetele stivuibile din plastic?

0 Shares
0
0
0

In primul rand, atunci cand discutam despre navete stivuibile plastic, trebuie sa mentionam faptul ca acestea reprezinta cea mai versatila gama pentru depozitare si pentru transport.

Firmele care folosesc astfel de navete stivuibile din plastic, le utilizeaza datorita faptului ca ele sunt rezistente in timp datorita materialelor plastice folosite la realizarea lor, care sunt de cea mai buna calitate.

Deasemenea, aceste navete plastic sunt apreciate de catre companii, pentru ca ele sunt si foarte usor de intretinut, nu sunt deloc grele, si ce este foarte important, sunt usor de manipulate, iar intr-o fabrica unde lucreaza chiar si femei, este extrem de important ca navetele sa poata sa fie manipulate cu usurinta.

Aceste cutii din plastic, pot sa fie folosite in absolut orice domeniu industrial, si pot sa acopere o gama larga de dimensiuni, pot avea diferite baze dar si diferite tipuri de pereti.

In mod optional, navetele sau cutiile stivuibile din plastic pot sa fispuna chiar si de capace cu balamale, sau de sisteme de inchidere care sunt utile deoarece impiedica depunerea prafului, sau chiar si depunerea umiditatii pe produse.

De exemplu, companiile pot sa isi comande navetele Eurotec, care sunt anume realizate pentru a face fata celor mai exigente cerinte privind manipularea automata, iar aceste navete sunt ideale pentru a fi utilizate in acest scop.

Navetele de acest gen sunt prevazute cu puncta de prindere atat pe vertical cat si pe orizontala, si mai dispun si de caneluri pentru tractiune situate in partea inferioara, dar si de un manson de prindere, care usureaza manipularea.

Aceste navete sunt realizate din plastic de cea mai buna calitate, peretii sunt rezistenti si solizi, si sunt prevazuti cu spatii pentru etichetare. Dimensiunile navetelor sunt standardizate, asa ca ele sunt usor de adaptat la mai multe echipamente si pot fi exploatate la maxim.

Navetele stivuibile VDA – KLT pot sa reprezinte iarasi o solutie foarte buna pentru companiile care au nevoie de astfel de solutii pentru depozitarea, ambalarea si transportul marfurilor.

Aceste navete ar fi ideale pentru companiile care isi desfasoara activitatea in industria auto de exemplu, pentru ca ele sunt rezistente, si sunt capabile sa reziste la depozitarea si transportul pieselor, chiar daca acestea sunt realizate din metal.

Pentru ca produsele sa fie cat mai bine protejate, aceste navete pot sa fie prevazute chiar si cu separatoare interne, sau cu tavite termoformate, ori cu layere din burete, care au rolul de a oferi protectie produselor in timpul transportului.

Pentru companii ar fi ideal daca ar opta pentru asemenea navete stivuibile din plastic, pentru ca datorita faptului ca ele se pot stivui foarte usor, se va castiga destul de mult spatiu in interiorul halei, iar acel spatiu ar putea sa fie folosit cu usurinta in alte scopuri.

Chiar si navetele Rako pot sa reprezinte o solutie ideala pentru marile firme, pentru ca ele au o buna manevrabilitate, sunt realizate in functie de normele europene in vigoare, si ce este mai important, pot sa fie manipulate atat de catre utilajele automatizate, cat si manual.

0 Shares
You May Also Like