Foraje profesionale de la Eco Drill

0 Shares
0
0
0

Eco Drill este unul dintre liderii din Romania in ceea ce priveste domeniul forajelor. Societatea are o experienta de 13 ani pe aceasta nisa, asadar serviciile nu au cum sa fie altfel decat de calitate. Calitatea este asigurata si de echipa de specialisti si personalul instruit astfel incat sa poata face fata si celor mai mari provocari.

Eco Drill executa lucrari de foraje de adancime medie si mare pentru puturi si pentru pompe de caldura, micropiloni, consolidari, prospectiuni, monitorizarea apei, prelevare de sol si alte tipuri de foraje. Insa activitatea societatii nu se limiteaza doar la aceste servicii. Eco Drill ofera si servicii de montare, service si mentenanta pentru sisteme de pompare profesionale si sisteme de energie neconventionale.

Serviciile de foraje puturi de la Eco Drill

Bineinteles, activitatea principala pe care Eco Drill se bazeaza este forajul puturilor. Desi se pot face si foraje puturi mica adancime, de preferat sunt cele de adancime medie si mare. Care este motivul? Apa rezultata nu prezinta risc de contaminare, prezenta impuritatilor organice fiind nula.

Ca si metode de foraj pe care Eco Drill le foloseste, trebuie mentionat faptul ca sunt unele dintre cele mai complexe, adaptate in functie de zona in care are loc forajul si de tipul de sol prezent acolo.

Prima tehnica despre care vorbim este forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid. Aceasta se poate realiza in cazul solurilor moi si medii (argila, nisip, pietris) din zone precum Galati, Braila, Bucuresti, Vrancea, Satu-Mare si altele. Datorita complexitatii ei, aceasta tehnica este mai putin folosita in Romania, dar rezultatele ei sunt extrem de curajoase.

Cea de-a doua metoda de care vorbim este forajul uscat cu ciocan de fund. Aceasta este specifica solurilor dure si semi-dure asa cum sunt roca, granitul, marmura, calcarul si altele. Intalnim aceste soluri cu precadere in Constanta, Brasov, Tulcea, Maramures, Neamt etc.

In ceea ce priveste echipamentele folosite in foraje, trebuie mentionat faptul ca Eco Drill dispune de utilaje, tehnologii si echipamente moderne, profesionale si care asigura rezultate optime in timp redus la minim. Timpul de executare redus este datorat si experientei pe care echipa o are.

Siguranta clientilor este data si de faptul ca este oferita o garantie de minim 24 de luni pentru fiecare lucrare de foraj. Avand la activ un numar de peste 1000 de foraje executate pana in prezent, Eco Drill este partenerul de care avem nevoie pentru acest tip de servicii.

Mai multe detalii in legatura cu serviciile oferite, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial Eco Drill.

0 Shares
You May Also Like