Stirile de Botosani azi, doar pe botosaneanul.ro

0 Shares
0
0
0

Fiecare oras al tarii are trusturile sale de presa. Oamenii isi doresc mereu sa se informeze din locuri ce au veridicitate. Insa uneori este destul de greu sa alegi de unde vrei sa citesti informatiile ce te intereseaza, fiindca, la fel ca in orice domeniu, chiar si presa are merele sale stricate. Oamenii cu rationament sanatos nu isi doresc sa citeasca fake news sau sa propage in continuare catre alti oameni din viata lor informatii eronate.

Cunoasterea este putere, insa responsabilitatea ca cetateni ai acestei societati este sa ne luam informatiile din surse sigure. Botosaneanul se afla printre trusturile de presa in care poti avea incredere, indiferent ca esti din acest oras sau nu. Citeste stirile de Botosani azi, doar pe botosaneanul.ro.

Stirile de Botosani azi – fii la curent cu noutatile

Botosaneanul este trustul de presa unde vei gasi tot ce te intereseaza despre acest oras, dar si stiri de la nivel national. Botosaneanul demasca orice urma de coruptie in toate domeniile. Vei putea citi aici anchete si stiri de interes din categorii precum invatamant, politic, social, administratie, sanatate, imobiliare si altele.

In ce priveste stirile de Botosani azi, un articol capteaza atentia tuturor. Titlul “COSMAR in judet, drumurile sunt in santier, circulatia e un chin – STADIUL anuntat de constructori pe drumul strategic” spune cam tot ce e de spus despre infrastructura din Romania. Conform trustului de presa o deplasare spre o comuna din judetul Botosani, care in conditiile proaste in care se afla in trecut dura 60 de minute, acum s-a triplat ca timp.

Se circula din ce in ce mai dificil, traficul este deviat pe doua portiuni in comuna Stauceni, iar soferii recurg la a ocoli zona, timpul de deplasare lungindu-se cu jumatate de ora. Acest drum judetean este asfaltat doar in mici portiuni sau sunt in stadiul de asfalt frezat, iar restul de portiuni ale drumului sunt aproape imposibile pentru circulatie.

O multime de utilaje si portiuni de pamant cu gropi definesc acest drum judetean. Prea putini soferi se aventureaza sa circule pe acest drum si cine sa-i condamne, fiindca masinile lor au de suferit. Asa ca prefera sa ocoleasca.

Din cei 106 km ce trebuie asfaltati, doar 30 au vazut un prim strat de asfalt. Iar despre lucrarile pe acest drum strategic de vorbeste deja de 5 ani. De parca asta nu era destul, sosirea iernii inseamna si oprirea lucrarilor.

Descopera mai multe despre acest subiect pe botosaneanul.ro.

0 Shares
You May Also Like