Sunt reparatiile foarte bune la telefoane gsm?

Sunt reparatiile foarte bune la telefoane gsm?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani companiile gsm s-au dezvoltat foarte rapid, ajungand la un nivel nemaintalnit in trecut asta in primul rand datorita ritmului rapid de evolutie tehnologica care a influentat aceasta dezvoltare. Companiile din domeniul gsm au beneficiat din plin de rapiditatea dezvoltarii tehnologice, cautand sa se mentina la un nivel foarte ridicat.

Dintre aceste companii se remarca Telefoane gsm. Compania a crescut foarte mult in ultimii ani in primul rand datorita seriozitatii si promptitudinii cu care aceasta isi deserveste clientii fie ca sunt persoane juridice sau persoane fizice. Compania merge pe principiul clientul nostru stapanul nostru si incearca prin orice mijloace sa rezolve problemele care apar la telefoanele clientilor asigurand in acelasi timp promptitudine si totodata calitate.

In privinta reparatiilor efectuate de catre Telefoane gsm pot spune ca acestea sunt de foarte buna calitate, asigurand garantia lucrului bine facut. Dintre aceste reparatii se remarca in special inlocuirea geamului sticla display si geamului sticla touchscreen. Inlocuirile de geam sticla display sunt realizate pentru foarte multe branduri de telefoane mobile cele mai cunoscute fiind iPhone si Samsung.

Aceste doua marci de smartphone-uri au ecranele foarte mari si de aceea pericolul spargerii acestora este extrem de mare. Bineinteles ca nu vorbim de ecrane de proasta calitate avand in vedere cele doua branduri, dar se poate ca din neatentia utilizatorilor geamul acestor modele de telefoane sa fie lovite cu obiecte dure sau pur si simplu acestea sa fie scapate pe jos producandu-se craparea sau chiar spargerea lor.

De asemenea compania Telefoane gsm asigura inlocuirea geam sticla touchsreen LG si totodata pentru Allview. Touchscreen-urile acestor telefoane sunt mult mai sensibile in raport cu ale altor marci de aceea am evidentiat aceste doua companii. Bineinteles ca sunt inlocuite si touchscreen-uri ale altor marci unele chiar foarte populare cum ar fi iPhone, Samsung, HTC, etc.

Este deosebit de important de stiut ca schimbarea display-urilor sau touchscreen-urilor acestor telefoane se face mult mai rapid decat in cazul altor companii gsm deoarece componentele care trebuie schimbate se afla pe stoc. Automat pretul reparatiei va fi mult mai mic pentru ca piesele nu trebuie cumparate la un pret mai mare decat cel al companiei, iar timpul executarii lucrarii acesteia nu va fi influentat de eventuale firme de curierat.

Datorita transportului pieselor de la alta firma la cea care schimba geamul la touch sau display se pot pierde zile bune pentru efectuarea inlocuirii acestora. Preturile percepute pentru schimbarea geamului la display sau touchscreen, variaza in functie de complexitatea lucrarii si bineinteles de modelul de telefon.

Piesele inlocuite in speta geamul display-ului si al touchscreen-ului variaza de la un brand la altul. Nu este tot una valoarea la un geam de iPhone sau Samsung cu aceeasi la un brand mai putin important cum ar fi spre exemplu Allview sau Lenovo. Preturile acestor display-uri sau touchscreen-uri sunt oricum mai scazute decat in cazul altor companii care comercializeaza produse gsm. Este important sa aveti incredere in produsele folosite de compania Telefoane gsm si totodata in tehnicienii si inginerii acesteia.

0 Shares
You May Also Like