Cum alegi o lenjerie de pat frumoasa?

Leave a comment

Cum alegi o lenjerie de pat frumoasa?Pe langa aspectul ei clasic si functional, lenjeriia de pat este foarte speciala si deaoarece indeplineste si un rol decorativ, motiv pentru care un set de pat cu un design deosebit poate fie exact ceea ce iti lipseste pentru a completa design-ul dormitorului tau.

Mai mult decat atat, ai putea chiar sa iti indrepti atentia spre lenjerie de pat 3d, care vin cu imagini imprimate si culori foarte drumoase, care au un aspect realist si tridimensional.

In momentul in care insa discutam despre lenjerii de pat 3D, trebuie mentionat faptul ca acestea au preturi ceva mai mari decat lenjeriile de pat clasice, insa cu siguranta isi merita banii.

pureshapes.ro

Atunci cand vrei sa iti alegi o lenjerie de pat, fie ea 3D sau simpla, trebuie sa tii cont mai intai de toate de materialul din care aceasta este confectionata. Vei putea sa te orientezi spre lenjeri ide pat care sa fie confectionate din bumbac, in sau matase.

Ei bine, dintre aceste trei materiale, fara doar si poate cel mai apreciat material este bumbacul, acesta fiind foarte confortabil, usor de intretinut, dar si disponibil intr-o gama de preturi atractive pentru fiecare buzunar.

Inul este un material ceva mai greu decat bumbacul, acesta fiind si mai puternic, si are avantajul de a conduce foarte bine caldura si de a nu absorbi umezeala. Pe timp de vara lenjeriile din in sunt ideale deoarece ofera racoare, iar pe timp de iarna sunt deasemenea ideale deoarece ofera caldura.

Matasea este un alt material natural din care se pot confectiona lenjerii de pat. Se spune ca matasea este ideala deoarece ajuta la hidratarea pielii, si la incetinirea aparitiei ridurilor, asa ca acesta este un alt motiv pentru care lenjeriile de pat din matase sunt foarte apreciate.

Dan Bradu seo

Ei bine, numarul de fibre este iarasi foarte important, iar acesta re raporteaza la 1 inch (2,54 cm). Cu cat este mai mare numarul de fibre, cu atat tesatura este de o calitate mai buna, aceasta fiind si mai rezistenta si oferind si o senzatie mai luxurianta. Se spune ca pentru ca o lenjerie de pat sa fie de calitate superioara, ar trebui sa aiba cel putin 220 fibre.

Functionalitatea lenjeriei conteaza deasemenea foarte mult, insa pe langa functionalitate mai conteaza deasemenea si modelul ales. Se gasesc in prezent o multime de modele de lenjerii de pat 3D, asa ca in mod evident ai de unde alege.

Un amanunt foarte important de care trebuie sa tii cont, este acela ca poti sa gasesti lenjerii de pat 3D atat la magazinele de la tine din oras, cat si la magazinele online. Ideal ar fi sa cumperi o lenjerie de pat de la un magazin online, iar astfel cu siguranta vei avea o surpriza placuta. Exista magazine online care ofera un produs cadou, alte magazine online ofera un al doilea produs la jumatate de pret, sau vin cu diferite alte oferte pentru a atrage clientii.

Pana la urma nu conteaza insa atat de mult locul de unde iti cumperi lenjeria de pat, ci conteaza sa alegi cu grija.

Leave a Reply