Ce fotograf de nunta sa alegi?

0 Shares
0
0
0

Alegerea unui fotograf brasov poate reprezenta o sarcina descurajanta si incadrarea in buget poate fi si mai dificila. Poti ruga un prieten sau o ruda sa-ti fotografieze nunta; aceasta este cu siguranta o idee proasta din mai multe motive.

Un fotograf profesionist de nunta stie cum sa produca cele mai bune rezultate in captarea tuturor momentelor, avand ani de experienta si cunostinte de fotografie.

Gasirea unui fotograf de nunta este o sarcina foarte usoara datorita numarului de fotografi pe care ii putem gasi.

Exista numeroase modalitati de a gasi un fotograf de nunta, inclusiv in ziare, panouri publicitare, din recomandari si, bineinteles, pe internet. Peste 70% dintre fotografii de nunta provin de pe internet. Exista totusi cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre cautarea unuia pe internet.

Fa-ti timp sa cauti amanuntit

Primii fotografi pe care ii vei gasi sunt in mare parte cei care aloca un buget mare pe publicitate. Nu este nimic in neregula cu acest lucru, dar ar trebui sa te uiti la toate optiunile disponibile.

Fii specific

Cand utilizezi un motor de cautare, criteriile de cautare trebuie sa includa “fotograf nunta” si “orasul din care vrei sa fie fotograful”. Aceste cuvinte cheie vor elimina toti fotografii din alte orase si se va restrange cautarea numai la fotografii de nunta din orasul mentionat. Iti recomandam sa folosesti Google.

Acum ca stii cum sa gasesti un fotograf de nunta, pe care sa il alegi? Exista anumiti factori principali care vor determina ce fotograf sa alegi: stil si pret. Stilul si pretul pot fi gasite pe site-ul lor si reprezinta punctul nostru de plecare.

Stilul

Exista multi fotografi de nunti cu stil diferit. Exemple diferite sunt fotojurnalismul traditional, formal, etc. Unii fotografi ofera doar un singur stil, dar cei mai buni fotografi pot oferi toate stilurile si le poate incorpora in mod normal in serviciile din ziua nuntii.

Totul depinde de cerintele si nevoile voastre. Cand vizualizezi un portofoliu de poze al unui fotograf, sa tii cont ca probabil acelea sunt cele mai bune fotografii.

Pretul

Poti sa cheltui intre 1000 – 2500 lei pentru un fotograf de nunta. Majoritatea fotografilor au pachete care pot include totul, de la album si pana la prelucrarea pozelor finale.

Alti fotografi au preturi fixe in care sunt incluse serviciile principale; daca sunteti pe un buget restrans, aceasta optiune este probabil cea mai buna de ales. Vei putea alege exact ceea ce doresti si ce iti poti permite.

As sugera sa iti creezi singur propriul album de nunta alegand pozele dorite pe care apoi sa le imprimi. Costul cumpararii unui album de la fotograf este de obicei dublu fata de costul real. Si mai ales, poti sa iti creezi albumul cand iti permiti si cu ce poze doresti.

Avand in vedere stilul si pretul, selecteaza cei mai bun fotografi si programeaza o intalnire cu ei. Nu ar trebui sa existe costuri pentru acest lucru. Fa alegerea potrivita!

0 Shares
You May Also Like