Nu stii cum sa iti decorezi bradul? Descopera idei si sfaturi interesante!

Nu stii cum sa iti decorezi bradul? Descopera idei si sfaturi interesante!

0 Shares
0
0
0

Este steaua secreta a sarbatorilor: bradul de Craciun. Iti sunt oferite, in continuare, cateva sfaturi pentru decorarea unui pom de Craciun, pentru a putea straluci corespunzator.

La inceput, ar trebui sa te decizi cum vrei sa fie bradul tau. Poti alege dintr-o selectie larga de globuri , stele si decoratiuni de Craciun in toate culorile. Trebuie sa hotarasti daca doresti sa fie un brad adevarat sau un brad artificial . Cand ai totul, este timpul sa decorezi.

Incepe cu sirul de lumini

Atunci cand decorezi bradul, ar trebui sa incepi intotdeauna cu instalatii colorate. Incepe cu capatul lantului din varful copacului si apoi asaza-l in spirala, in jos. Cu un pom de Craciun mai mare, poti folosi cu usurinta mai multe instalatii, pentru a-l lumina in mod optim. Nu uita ca stecherele sa se afle langa priza.

Foloseste lumanari adevarate

Desigur, pot fi folosite si lumanari adevarate. Totusi, ar trebui sa le atasezi cat mai spre capatul ramurilor. Dar asigura-te ca lumanarile sunt libere si ca nu exista decoratiuni sau crengute in imediata apropiere. In caz contrar, bradul poate lua cu usurinta foc. In ciuda riscului de inflamatie, aceasta varianta are farmecul sau natural.

Decoratiunile bradului

Baza decoratiunilor de brad sunt globurile de Craciun din aproape toate gospodariile, ce sunt disponibile in aproape toate culorile. Alege una sau doua nuante care pot fi usor combinate una cu alta. In caz contrar, bradul poate aparea rapid supraincarcat si prea colorat. Un amestec de globuri mate si lucioase creeaza, de asemenea, o combinatie buna. Sferele stralucitoare il lasa sa straluceasca prin lumina reflectanta.

Sfat: distribuie globurile astfel incat cele mai mari sa atarne in partea de jos a copacului si cele mai mici in partea de sus. Acest lucru subliniaza forma copacului. In plus, bradul arata variat daca bilele sunt atarnate pe exteriorul ramurilor, precum si mai departe in interior.

Pe langa globuri, iti poti extinde pomul de Craciun cu pandantive, figuri si ingeri. Cu toate acestea, poti face, de asemenea, complet fara acestea si poti proiecta bradul cu ingeri si pandantive. Poti folosi chiar s stele de paie, ce sunt adesea folosite si pot fi realizate cu usurinta de tine.

Ghirlandele sunt, de asemenea, elemente decorative potrivite pentru a-ti decora pomul de Craciun. Cand le agati, mergi de sus in jos, asa cum ai face cu sirul de lumini.

La final, varful bradului lipseste. Daca este prea lung, va trebui sa il tai putin. Pe langa atasamentul clasic, este posibil si o stea pe varf. Finisajul ar trebui sa se potriveasca doar cu restul ornamentelor.

Alegerea pomului de Craciun potrivit

Bradul Nordmann este cea mai potrivita specii de arbori pentru brazi decorati genial. Au ramuri puternice si pot transporta cu usurinta lumanari si suporturi metalice. Standul potrivit pentru brad asigura un suport sigur. Atunci cand alegi, dimensiunea este cruciala.

Alternativ, multi oameni se bazeaza pe un brad artificial Royal Super Lux, care aproape ca nu poate fi distins de bradul natural. De asemenea, are avantajul ca poate fi folosit din nou in fiecare an, deoarece nu pierde ace.

0 Shares
You May Also Like