Usile industriale culisante

0 Shares
0
0
0

Usile industriale de la Gunther Tore Romania sunt solutii tehnice speciale a caror functionalitate si caracteristici nu pot fi suplinite de inchiderile conventionale. Sistemele de usi industriale indeplinesc o serie de functii unice concomitent cu utilizarea in siguranta si pe perioade indelungate.

Usile  culisante industriale  inglobeaza o tehnologie de varf intr-o structura simpla si durabila. Usile culisante industriale sunt solutii ideale pentru depozite, hale si oriunde este necesara o inchidere de dimensiuni atipice, dar cerintele de spatiu nu sunt permisive.

Un alt criteriu de importanta a usilor culisante industriale il reprezinta rezistenta, durabilitatea si functionalitatea, toate aceste caracteristici fiind asigurate cu un minim de intretinere.

Generalitati

Usile industriale culisante permit deschideri foarte largi, iar design-ul simplu permite ca acestea sa fie o solutie eficienta si versatila, cu grad mare de aplicabilitate chiar si in conditii extreme.

Aceste usi nu solicita sub nici un fel acoperisul, fiind recomandate in conditiile in care nu se pot instala usi sectionale sau rulou, din cauza insuficientei de inaltime de constructie. Usa este completata cu un sistem de garnituri adiacente canatelor, peretilor si podelei, oferind un grad crescut de izolare a podelei.

O usa culisanta industriala consta in doar cateva componente, fapt ce afecteaza pozitiv atat functionalitatea cat si pretul. In functie de preferinte, usa poate fi construita din una sau doua foi.
Numarul redus de componente reprezinta o solutie accesibila, oferind o instalare usoara si numar nelimitat de cicluri de utilizare, cat si intretinere cu costuri reduse.

Manevrarea unei usi industriale glisante poate fi facuta manual sau cu motoare electrice.
Procesul de productie a usilor culisante industriale este monitorizat continuu, iar procesul de fabricare este efectuat in conformitate cu Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001, usile noastre respectand toate cerintele standardului EN 13241-1.
Pretul atractiv al usii culisante industriale este garantat de aplicarea celor mai fiabile si eficiente solutii de productie.

Usile culisante industriale sunt disponibile in urmatoarele variante

  • Usa culisanta industriala cu doua canate cu panouri sandvis dispuse vertical si canate divizate simetric.
  • Usa culisanta industriala cu doua canate cu panouri sandvis dispuse orizontal.
  • Usa culisanta industriala cu un canat cu panouri sandvis dispuse vertical.
  • Usa culisanta industriala cu doua canate cu panouri sandvis dispuse vertical si echipate cu vitraj vertical si grila de ventilatie.
  • Usa culisanta industriala cu un canat cu panouri sandvis dispuse vertical si echipata cu usa pietonala si vitraj orizontal.
  • Usi pietonale cu panouri sandvis dispuse vertical.

Usile industriale culisante pot veni sub forma de usa cu unul sau doua canate, cu culisare bilaterala, cu divizare simetrica sau asimetrica a canatelor, dupa preferinte.

Pot fi montate in interiorul sau in exteriorul unei cladiri, cat si ca paravan a doua incaperi. In plus pot fi comandate cu sau fara vitraj, grile de aerisire si usi pietonale, pentru fluidizarea traficului de personal.

Structura solida a canatului se datoreaza sectiunilor din otel galvanizat ce garanteaza utilizarea pe termen lung a usii industriale culisante. Umplutura canatului este realizata din tabla profilata, vopsita electrostatic, orientata orizontal sau vertical.

Pentru un plus de protectie, ambele canaturi (activ si pasiv) sunt blocate cu un bolt in doua sensuri si securizate cu o incuietoare patentata.

Functionalitatea

Dupa functionalitatea acestora, usile culisante se clasifica astfel:
–    Usi antiradiatii culisante – ofera protectie radiologica maxima in mediile in care razele X fac parte din rutina zilnica a unui laborator de analize radiologice. Protectia este garantata cu insertia din plumb 99,9%.

– Usi culisante din aluminiu – sunt solutia ideala pentru sectorul privat si rezidential, datorita economiei substantiale de spatiu si transmisiei de iluminat natural bogat. Se deosebesc de usile conventionale prin designul modern si minimalist, iar costurile de mentenanta sunt minime.

– Usi culisante industriale – sunt constituite din panouri sandwich umplute cu diverse materiale pentru a implini diverse functionalitati, precum izolarea termica sau simpla compartimentare prin acoperirea unor goluri de trecere de dimensiuni foarte mari.
– Usi culisante rezistente la foc – clasificate EI 60, EI 90, EI 120, vin insotite de certificate care atesta conformitatea cu standardele de rezistenta la foc conform directivelor europene in vigoare.

– Usi de hangar – disponibile cu dimensiuni de pana la 100 de metri latime si 25 de metri inaltime. Structura usii de hangar consta in elemente structurale din aluminiu sau otel si canaturi vitrate sau umplute integral cu panouri sandwich, ce pot oferi o izolare termica eficienta daca este nevoie.

– Usi de sticla culisante – usi cu canat integral din sticla prinse de un profil de culisare discret. Perfecte pentru resedinte, pot avea aplicatii universale, putand fi folosite la compertimentarea dependintelor, ca usi de garderobe sau usi pentru cabine de dus.
– Usi ermetice culisante – usi de spital cu design compact speciale pentru salile de operatii unde mediul trebuie mentinut steril in permanenta iar controlul presiunii aerului este de o maxima importanta. Usile culisante ermetice sunt disponibile cu actionare automata sau manuala.

– Usi din inox culisante – speciale pentru aplicatii din industria alimentara, farmaceutica si medicala datorita constructiei igienice cu colturile sudate, ofera cea mai buna izolare termica fiind deseori folosite ca usi de refrigerare si de congelare.
Usi maritime clasa C culisante – usi de interior pentru nave si platforme maritime, ce se pot folosi ca inchideri pentru bucatarii, toalete etc.

– Usi maritime clasa A culisante – usi rezistente la foc ce se pot monta in interiorul si exteriorul navelor si platformelor maritime.

Orice usa culisanta industriala sau de resedinte este disponibila in una sau doua canate cu diferite modalitati de actionare, iar daca cerintele cerute depasesc dimensiunile standard, le poti specifica la comanda.

0 Shares
You May Also Like