Sfaturi pentru alegerea luminilor de Craciun

Leave a comment
pureshapes.ro

Suntem pe cale sa inauguram cea mai festiva perioada a anului si asta se respira in atmosfera. A venit timpul sa se stearga praful de pe decoratiunile de Craciun si sa verificam ca totul este gata. Astazi va oferim cateva sfaturi pentru a alege luminile de Craciun.

Te uiti in jur si decizi ca e timpul. Scoti din camera de depozitare cutia in care pastrezi bradul si alte decoratiuni de Craciun. Ai de gand sa conectati luminile si… dezastru! Jumatate sunt topite, iar cele ramase nu se potrivesc cu tonurile bradului tau. Nu iti face griji. In acest articol va oferim cateva sfaturi pentru a alege luminile de Craciun, astfel incat sa nu aveti probleme atunci cand mergeti sa le reinnoiti.

S-ar putea sa fiti reticenti in a adopta toate accesoriile pe care le presupune Craciunul. Sau poate traiesti cu un entuziasm excesiv ca atunci cand aveai 6 ani. Atat intr-un caz, cat si in altul, trebuie sa recunoastem ca luminile de Craciun aduc o nota foarte speciala casei.

Dan Bradu seo

Prin urmare, si fara a umple fiecare centimetru patrat al casei tale cu bulbi colorati, ghirlande luminoase sau un brad de Craciun bine decorat te va ajuta sa recreezi in casa ta acel spirit de Craciun care, in masura sa corecta, este magic si festiv.

Daca timpul pentru a incepe sa te imbraci in casa de Craciun te-a prins fara lumini si trebuie sa cumperi altele noi, rezista tentatiei de a alerga la bazarul de pe colt. Alegerea luminilor de Craciun merita un oarecare calm. Este mai bine sa investesti ceva timp in a te gandi la cele de care ai nevoie si sa achizitionezi produse de calitate care sa dureze cativa ani, nu crezi?

Totul depinde de ceea ce doriti de la lumini si unde le veti plasa: in brad, la ferestre, pentru a ilumina scena Nasterii Domnului etc. Nu veti avea nevoie de acelasi tip pentru un caz ca si pentru altul.

Un brad de Craciun foarte bine luminat

Luminile sunt un element fundamental in decorarea bradului. Odata asamblat, acesta va fi primul element pe care il plasati, deci trebuie sa o faceti corect. Daca asteptati pana la sfarsit, cand toate ornamentele sunt deja la locul lor, va va fi mai dificil sa rectificati si sa plasati bine ghirlanda de lumini.

Pentru a alege luminile de Craciun cu care sa-ti iluminezi bradul, trebuie sa te gandesti la stilul acestuia. Daca bradul tau este verde si decorarea este traditionala, in tonuri de rosu sau auriu, ghirlandele de lumina alba si calda vor fi minunate. De asemenea, puteti pune lumini rosii, atata timp cat nu exagerati cu ornamentele acelei culori.

Vezi aici instalatii luminoase  si alege cele mai bune produse.

Cu toate acestea, daca bradul de Craciun este alb, cu efect de zapada, atunci luminile albastre se vor descurca mai bine. Acest stil este foarte comun in decoratiunile de Craciun de croiala nordica sau scandinava. Un sfat: in acest caz, cautati ghirlande cu cablul alb (in loc de verde), astfel incat sa trece cat mai neobservat posibil.

Vrei un brad original, distractiv si cu efect surprinzator? Decideti cu privire la luminile multicolore, cu intermitente rapide. Va fi preferatul celor mici din casa.

Leave a Reply